Endometriose foreningen          Velkommen til LA-KRIS’ smykkeunivers!          WERF Logo


Hos LA-KRIS har vi en lidt anderledes tilgang til vores smykker, da vi samarbejder med den danske Endometrioseforening, ENDO.dk. Køber du et smykke hos os, donerer vi således mellem 10-40% til forskningsprojekter indenfor sygdommen Endometriose. Men hvorfor har vi lige valgt at støtte kampen mod netop Endometriose? Og hvilke slags smykker finder du hos LA-KRIS?

Kampen mod Endometriose – hvorfor?

Jeg, Lau Sunde, har skabt LA-KRIS, som længe har været min kone, Kristinas, store drøm. Hun lider dog af en kronisk sygdom i underlivet kaldet Endometriose. Grundet feber og store smerter, som ofte kun morfin kan lindre, er hendes fremtidige karriere i arbejdsbranchen derfor meget usikker. 

Da sygdommen endnu ikke er alment kendt, modtager de diagnosticerede kvinder ikke den forståelse fra omverdenen, man kunne forvente. LA-KRIS og udviklingen af støttesmykker har hjulpet min kone, Kristina, på 26 år, da hun pludselig føler varmen og støtten fra alle os, der før ikke har kendt til Endometriose – og vi ønsker at sprede budskabet endnu mere: Støt kampen mod Endometriose. 

Drømmen om en smykke webshop

Er du også en af de kvinder, der altid kan bruge et flot armbånd eller en halskæde mere til samlingen i smykkeskrinet? Denne forelskelse i smykker kan blive en dyr affære – og netop den opdagelse fik min kone, Kristina, til at drømme om at åbne en webshop med billige smykker af eget design, der trods prisen stadig udstråler yndefuldhed og kvalitet. Denne drøm er nu en realitet, og vi kan endda også præsentere støttesmykker og unikke, importerede halskæder, øreringe, ørestikkere og smykkeæsker.

Hver gang du køber et af smykkerne fra LA-KRIS, støtter du Endometrioseforeningen med 10%. 

Yndige støttesmykker for Endometriose

Vi er meget stolte af at stå bag de to designs af støttesmykkerne: Støttearmbåndet og støttebrochen. 40% af salget fra et støttesmykke donerer vi videre til Endometrioseforeningen, så vi kan hjælpe med at holde gejsten og ilden under forskningsprojekterne i live. Lad armbåndet eller brochen blive en del af dit smykkeskrin og hjælp os med at skabe opmærksomhed omkring kampen mod Endometriose.

Endnu engang velkommen til LA-KRIS og vores smykkeunivers – vi har Endometriose i tankerne…