Endometriose støttebroche - designet af LA-KRIS

49,95 kr.
Inkl. moms Levering inden 3-5 hverdage

Hjælp os med at støtte op om kampen mod Endometriose! Køb en støttebroche, designet af LA-KRIS, og støt Endometriose-foreningen med 40% af salget. 

Læs mere nedenfor. 

Antal
På lager

  • LA-KRIS videregiver ingen oplysninger til 3.part LA-KRIS videregiver ingen oplysninger til 3.part
  • Vi pakker og sender ordrer senest næste hverdag. Vi pakker og sender ordrer senest næste hverdag.
  • LA-KRIS følger den danske og europæiske lovgivning for webshops. Se nærmere i vores handelsbetingelser. LA-KRIS følger den danske og europæiske lovgivning for webshops. Se nærmere i vores handelsbetingelser.

Sæt vores unikke støttebroche på din taske, jakke eller skjorte og vær med til at støtte op om sygdommen, Endometriose, som 10% af alle kvinder i verden lider af. LA-KRIS ønsker at gøre en forskel og få sat endnu mere fokus på Endometriose, så min kone Kristina og andre kvinder en skøn dag i fremtiden vil være helbredt for Endometriose. 

Rød tråd i vores design

Støttebrochen er designet af min kone og jeg, og vi har forsøgt at skabe et smykke, der udstråler de følelser, kampen mod Endometriose emmer af: Det kvindelige, det yndefulde og det sårbare. Vi håber på at få spredt støttebrochen ud i alle hjørner af verden - og her kan du hjælpe os. 

For hver støttebroche LA-KRIS sælger, får Endometrioseforeningen 40% af salget. På denne måde sikrer vi de spændende forskningsprojekter på området. 


Størrelse

2 cm i diameter.